Iveco Situl Iveco
PROMOTII ROMIL

PRODUSE » DAILY : SASIU » MOTORIZARE

 

Noul Daily oferă cea mai vastă şi inovatoare gamă de motoare din gama de vehicule comerciale uşoare.

 

Puterea noului vehicul Daily se traduce în eficiență, încredere, Performanță și valoare reziduală.

 

Puterea sa se bazează pe structura portantă cu lonjeroane cu secțiune în C din oțel special – o caracteristică exclusivă care deosebește Daily de vehiculele derivate din automobile.

Șasiul vehiculelor Iveco este un element cheie în privința modularității și puterii.Utilizarea unui cadru mai gros pentru încărcaturi mai mari permite optimizarea greutății și performanței pentru fiecare versiune. Sistemul de evacuare și la versiunile NATURAL POWER, cilindrii pentru gazul comprimat se află în spații unde nu incomodează cu nimic spațiul de marfă.

Vehiculele Iveco Daily sunt singurele din clasa lor care au un tonaj de până la 7,2 t și cu o greutate pentru marfă de până la 4900 kg. Încărcătura pe axe atât pe spate cât și pe față este de asemenea în fruntea clasamentului.

Noul DAILY oferă cele mai bune prestaţii din categoria sa.

Tracţiunea posterioară garantează tracţiune şi putere încă de la pornirea de pe loc. Gama largă de motoare şi de rapoarte în punţi permite să se optimizeze consumurile de combustibil în funcţie de activitatea respectivă.

Puterile maxime sunt de la 106 la 205 CP (valoare maximă pentru motoarele diesel cu patru cilindri), cu un cuplu de până la 470 Nm pentru motoarele de 3 litri.

Noul DAILY este unicul care utilizează motoare diesel de derivaţie industrială, optimizate pentru utilizare în condiţiile cele mai dificile şi care pot ajunge la kilometraje ridicate, menţinându-şi întotdeauna eficienţa maximă.

Motoarele diesel sunt disponibile în versiunea Euro 5b+ cu EGR şi EuroVI Heavy Duty cu SCR şi EGR.

Sistemul de post-tratament este compact şi este amplasat la înălţimea şasiului, fără a afecta în niciun fel spaţiul pentru marfă. Pe versiunile sistem Euro6 Heavy Duty sistemul Common Rail de ultimă generaţie permite presiuni de injectare de până la 2000 bar.

Gama de motoare este completată de versiunea ultraecologică cu metan NATURAL POWER de 136 CP, cu omologare Euro6 Heavy Duty.

Toate cutiile de viteze sunt cu 6 trepte, inclusiv cutia de viteze automatizată AGile™ (care poate fi utilizată atât în modalitatea automată, cât şi în modalitatea secvenţială).

Noul DAILY oferă, de asemenea, câteva noutăţi importante care vizează reducerea consumului de combustibil, cum ar fi EcoSwitch, care poate fi activat de către şofer pentru a modula distribuirea cuplului, instalaţia de răcire inteligentă EcoMac şi alternatorul cu recuperare de energie, care contribuie la o reducere a consumului de combustibil cu peste 5% în comparaţie cu modelul anterior

Gama cuprinde toate variantele de ampatamente începând de la 3,000 până la 4,750 mm menținând în același timp aceiași cabină și lungime. Acestea fac posibilă montarea diverselor caroserii folosite dealtfel și la versiunile anterioare ale lui Daily.

Varianta cu roată simplă a lui Daily include o versiune nouă cu ampatament de 4,100 mm, și cu o lungime a șasiului de până la 4 metri jumate: camionul ideal pentru carosări diverse cum ar fi box frigorific cât și van izotermat cu o stabilitate de top și utilizare la manevrare datorită în mare parte sistemului de suspensii QUAD-LEAF.

Puterea noului vehicul Daily se traduce în eficiență, încredere și valoare reziduală.

Niciun alt vehicul comercial nu oferă greutate de încărcare ca a lui Daily și niciun alt vehicul nu a oferit același nivel de performanță pe o perioadă așa îndelungată: două calități care asigură o valoare reziduală mare pe piața vehiculelor uzate.

Noile vehicule comerciale Daily sunt foarte robuste și ușor de carosat. Versiunea cabină simplă, cabină dublă și cabină pentru echipaj oferă baza ideală pentru diverse carosări cum ar fi vanuri, campere, microbuze, basculante, macara, platformă și multe altele.

Cu atâta putere nu există sarcină pe care sa nu o poată îndeplini.

 

 

© 2009 Romil. Toate drepturile rezervate. Iveco