SERVICII » PIESE DE SCHIMB

Iveco Situl Iveco
PROMOTII ROMIL

SERVICII » PIESE DE SCHIMB

Lucrand, stiind ca esti însoţit de experienţa şi profesionalismul unei companii de vârf: aceasta este oferta Iveco catre clientii sai prin intermediul pieselor de schimb originale si a suportului tehnic oferit. Fiabilitatea vehiculului este strans legata de calitatea de varf a componentelor si a competenţelor tehnice regasite in reteaua autorizata.

Asigurarea eficienţei unui vehicul inseamna ca toate piesele de schimb sa aiba aceleasi caracteristici ca si piesele originale. Personalul de inalta calificare este scolarizat in centre specializate pe care Iveco le pune la dispozitia intregii sale retele.

Clientii pot fi asigurati ca in orice parte a lumii se pot baza pe un sistem de livrare a pieselor de schimb capilar, rapid si punctual. Sistemul de gestiune a stocului de piese de schimb leaga şase depozite europene (Torino, Madrid, Winsford, Bielsko Biala, Langenau, Trappes) in timp real, accesibile din orice punct autorizat al retelei.

Piese De Schimb Originale

Utilizarea constanta a pieselor de schimb originale garanteaza o fiabiliate maxima vehiculelor clientilor. Calitatea fiecarei componente este testata si certificata de specialisti asigurand o eficienta perfecta clientilor in orice conditii.

Fiabilitatea crescuta a componentelor asigura optimizarea costurilor operationale mentinand vehiculul la o valoare ridicata in timp.

Piese Reconditionate


Pieselelor regenerate Iveco le corespund aceleasi standarde calitative ca si pieselor de schimb originale. In toate fazele regenerarii piesele sunt verificate cu grija pentru a asigura clientului un produs care este 100% eficient.

In plus, piesele reconditionate Iveco sunt convenabile, datorita refolosirii materialelor de baza, procedura aliniată cerintelor actuale de protejare a mediului inconjurator, permitand o scadere semnificativa a costurilor de productie, fara a avea vreun impact asupra calitatii.

© 2009 Romil. Toate drepturile rezervate. Iveco