SERVICII » DIAGNOZA COMPUTERIZATA

Iveco Situl Iveco
PROMOTII ROMIL

SERVICII » DIAGNOZA COMPUTERIZATA

Rapida si exacta, diagnoza avansata permite identificarea defectiunilor vehiculului si furnizarea de instructiuni ce dau posibilitatea atelierelor sa propuna o solutie rapida a problemelor. Iveco a creat o noua platforma de diagnoza aliniata cu dezvoltarea vehiculelor, pentru a raspunde solicitarilor din ce în ce mai mari, atât din partea clientilor cât si din partea retelei de dealeri.

 

 

Cunoscut sub numele de E.A.SY. (Electronic Advanced System), sistemul ce faciliteaza diagnoza numeroaselor unitati de control electronic, foloseste un modul de comunicatii (ECI) si un computer personal specializat pentru acest gen de aplicatie.

 

 

Acest computer este un sistem avansat de asistenta: este rezistent la socuri si la apa, are un ecran perfect vizibil în orice conditii de utilizare, putând fi rotit si utilizat în mod digital (fara a folosi tastatura).

 

 

Modulul ECI poate comunica cu toate sistemele de control electronice Iveco - actuale si viitoare -folosind o interfata soft foarte prietenoasa. Noile versiuni de programe soft ale sistemului E.A.SY. au fost proiectate sa ofere o interfata intuitiva si un ghid de reparatii organizat foarte clar, dupa simptom.

 

 

Aceasta pentru ca succesul diagnozei avansate depinde de disponibilitatea sistemelor avansate din punct de vedere al performantei si rapiditatii, cuplate cu un acces la informatie facil, precis si actual.

 

 

E.A.SY. este centrul sistemului de diagnoza avansata Iveco si reprezinta nucleu

© 2009 Romil. Toate drepturile rezervate. Iveco